Infomomenten

Delen met je vrienden

Jan Ypermanziekenhuis

Om je voor te bereiden op de komst van je baby organiseert Jan Ypermanziekenhuis 4 infoavonden. Het is een moment waarop ouders elkaar kunnen ontmoeten en waar er ruimte is voor vragen. Deze infoavonden zijn niet ter vervanging van de perinatale consulten, maar als boeiende aanvulling en staan open voor iedereen die interesse heeft.

  • Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand
  • Tijdstip: 18u30-20u
  • Locatie: stille ruimte - Jan Ypermanziekenhuis
  • Kostprijs: € 2.50 per infomoment
  • Meer info: klik hier
  • Inschrijven: klik hier of elp@yperman.net
2024 Affiche In verwachting en nu2

Interessante link:

Help, waar is mijn baby's handleiding?

Help, waar is de baby's handleiding? In samenwerking met Kind en Gezin , Kraamcentrum 'de wieg' , Huis Van Het Kind Poperinge - Vleteren en Huis van het Kind zorgregio Ieper werden videofragmenten ontwikkeld voor aanstaande en prille ouders. Graag bedanken wij onze partners voor de uitwerking van dit project!👏

Menukaart2

Verwachtingen van het ouderschap

Veel ouders vertellen ons dat het soms heftig is, mama of papa worden. Wat kan je verwachten? En op welke manier kan je jezelf voorbereiden op het ouderschap?

klik hier

Een gezonde relatie met je baby of kind

Wat heeft een baby in het begin vooral nodig? Vanaf wanneer kun je spreken van een 'band met je kind'? Hoe kan je hierin investeren?

klik hier

Zelfzorg

Ouderschap kan best pittig zijn. Op welke manier kan een ouder ervoor zorgen dat hij/zij het ouderschap aankan? Wat kan ouders helpen?

klik hier

De relatie met je partner

Ouderschap kan een relatie tussen twee partners heel erg uitdagen. Hoe komt dat? Welke adviezen zijn er?

klik hier