Wat is
Huis van
het Kind?

Huis van het kind zorgregio Ieper is een samenwerkingsverband tussen stad Ieper, OCMW Ieper, OCMW Langemark-Poelkapelle, OCMW Zonnebeke, OCMW Lo-Reninge, OCMW Heuvelland en OCMW Mesen. Andere betrokken partners zijn het CAW Centraal-West-Vlaanderen, CLB GO! Westhoek, Vrij CLB Ieper, Kind & Gezin, OSiO, WVA, Logo Midden West-Vlaanderen en de Welzijn in de Westhoek.

Delen met je vrienden

Voor wie?

Ben jij een jongere, (groot)ouder of wordt je binnenkort ouder en woon je in Langemark-Poelkapelle, Heuvelland, Mesen, Lo-Reninge, Zonnebeke of Ieper?

Dan ben je op het juiste adres. Een website vol informatie om jou verder op weg te helpen of neem contact op met de partner in jouw buurt.

Huis van het Kind wil voor ieder kind maximale gezondheids- en welzijnswinsten realiseren.

Huis van het Kind is de lijm tussen alle organisaties die werken met, naar en voor (aanstaande) gezinnen. Het samenwerkingsverband wil zorgen voor een multidisciplinaire, geïntegreerd en afgestemd aanbod ter gezins- en opvoedingsondersteuning van alle (aanstaande) gezinnen en/of andere opvoedingsverantwoordelijken met kinderen en jongeren tot 24 jaar uit de Zorgregio Ieper.

Huis van het Kind zorgregio Ieper wil iedereen zoveel mogelijk kansen geven om zich maximaal te ontplooien door:

  • Adviesverlening
  • Aanbieden van activiteiten
  • Wegwijs maken in het divers aanbod van preventieve gezondheidszorg, opvoeding en ontmoeting
  • Doorverwijzing naar de juiste dienst of organisatie

Het mooiste wat je kunt worden,
is jezelf.